Werkwijze voor een nieuwe website, webshop of vernieuwing.

Met de werkwijze van CMS Designs zullen we samen met u gaan bepalen waar de website of webshop aan moet voldoen. Als u een nieuwe website wilt laten ontwikkelen, gaan we door middel van een aantal stappen een plan op zetten.

Onze werkwijze bestaat uit 6 stappen:

  • Vast aanspreekpunt
  • Onderzoek
  • Webdesign / bouw website
  • Uw website of webshop online
  • 100% tevredenheid garantie op webdesign
  • Betaling en overdracht

Werkwijze CMS Designs

Heeft u vragen over de werkwijze van CMS Designs? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vast aanspreekpunt

Vast aanspreekpunt

Vanaf het begin heeft u nauw contact met uw vaste projectmanager. Tijdens het onderzoek bespreken we uw wensen rond de inhoud en vormgeving. Wij vertalen deze dan in concrete doelstellingen. Tot slot maken we een plan, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Onderzoek

Onderzoek

Deze fase bestaat uit de onderdelen die in uw website of webshop moeten komen. Daarnaast bespreken we de extra mogelijkheden die u zou willen zien op de website of webshop. Denk aan de keuze van een Googlemaps implementatie, maar ook Social Media en nog veel meer.

Webdesign

Webdesign

Wij gaan een begin maken met het grafisch ontwerp. Dit is gemaakt op basis van de kleuren die u wilt, en terugkomen in bijvoorbeeld uw huis stijl. Wanneer het ontwerp klaar is, wordt deze eerste versie direct gekoppeld aan de geregistreerde domeinnaam of op onze test servers. Vanaf dit moment kunnen alle ontwikkelingen gevolgd worden. Dit maakt het mogelijk om eventuele opmerkingen aan ons door te geven.

Uw website of webshop online

Uw website of webshop online

Wanneer de nieuwe website of webshop klaar is en voldoet aan uw wensen en eisen, zal deze online worden geplaatst. Een reeds bestaande domeinnaam kan altijd worden overgedragen van uw huidige hosting provider naar onze server. Indien u de hosting elders wilt onderbrengen is dit ook geen probleem en plaatsen wij de nieuwe website of webshop in uw eigen hosting omgeving.

100% Tevredenheidsgarantie webdesign

100% Tevredenheid Garantie Webdesign

CMS Designs werkt op basis van 100% tevredenheid garantie. Alleen als u tevreden bent met de website, zullen wij de rekening sturen. Zo bent u verzekerd dat uw wensen en eisen 100% worden uitgevoerd en uw website of webshop compleet werkend online zal staan. We zijn er zeker van dat u tevreden zult zijn.

Betaling en overdracht

Betaling en overdracht

Wanneer de website of webshop volledig naar tevredenheid afgerond is, zullen we overgaan tot het sturen van de rekening. Als de betaling door ons is ontvangen, krijgt u een werkinstructie van de manier waarop u de inhoud van de website of webshop kan wijzigen en dus zelfstandig uw website kunt onderhouden.

Benieuwd naar de kosten van een nieuwe website of webshop?

Voor elk budget kunnen wij een mooie oplossing bieden. Neem contact op met CMS Designs wanneer u een nieuwe website of webshop wilt laten maken of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Deel dit bericht, Kies uw platform!