WordPress webdesign professioneel en betaalbaar in uw eigen huisstijl

WordPress is één van de meest gebruikte Content Management Systemen van dit moment. Dit CMS bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar en er zijn meer dan 65 miljoen websites in 120 verschillende talen die gebruik maken van WordPress. Waar wacht u nog op?

CMS Designs beschikt over de expertise die nodig is om een WordPress CMS om te zetten in uw eigen huisstijl en te voorzien van alle gewenste wensen en technische eisen. Zo is het ook mogelijk om extensies / modules op maat te ontwikkelen. Heeft u al een website en wenst u deze uit te breiden met extra mogelijkheden of een redesign van uw huidige website? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarom WordPress?

De reden hiervoor is simpel; WordPress biedt een platform dat zich keer op keer bewijst als bijzonder veelzijdig met de focus op gebruikersgemak. Met WordPress als CMS doet u zich niet onder van grote, bekende merken; ontdek zelf het gemak!

Gedreven door een community

De enorme populariteit is mede te danken aan een enorme actieve community. De community zorgt ervoor dat de beveiliging en functionaliteiten altijd up-to-date zijn. Zo weet u zeker dat uw website altijd goed beschermd is. Daarnaast zorgen zij ook voor continue vernieuwing van het platform. Nu én in de toekomst.

Zie ook de website voor meer informatie https://nl.wordpress.org/

WordPress webdesign

Direct een multifunctionele website

Er zijn talloze mogelijkheden met dit content management systeem. Van bloggen en evenementen toevoegen tot uw boodschap met video’s weergeven, het kan allemaal. Ontelbare templates, plug-ins en andere handigheidjes, vooraf voor u geselecteerd. Dit maakt WordPress de geschikte keuze voor uw website. Bent u op zoek naar een webshop binnen dit platform? Kijk dan eens op onze pagina over WooCommerce.

WordPress of Joomla?

De keuze voor een CMS is een belangrijke keuze. U bent tenslotte degene die er regelmatig mee werkt. Aan de hand van uw wensen en toekomstvisie adviseert CMS Designs welk CMS het beste bij u past. Dit bespaart u kostbare tijd.

Benieuwd naar de kosten van een WordPress webdesign?

Voor elk budget kunnen wij een mooie oplossing bieden. Neem contact op met CMS Designs wanneer u een website wilt laten maken óf vraag direct een offerte aan!

Deel dit bericht, Kies uw platform!