Typo3 webdesign professioneel en betaalbaar in uw eigen huisstijl

Bij Typo3 wordt content en techniek los van elkaar behandeld. Wat betreft Typo3 webdesign is alles mogelijk. We kunnen uw website aanpassen maar ook een nieuwe Typo3 webdesign in uw eigen huisstijl realiseren.

Nieuw Typo3 webdesign

Uw website moet niet alleen mooi zijn, maar ook zorgen dat dit resultaat oplevert. Daarnaast is het van belang dat de website voor de toekomst gericht is. Zo worden alle websites en webshops gemaakt door CMS Designs automatisch geschikt gemaakt voor alle apparaten (responsive design).

Waarom Typo3 webdesign?

Dat is kiezen voor een website waarmee u zelf makkelijk de inhoud van uw website kan bewerken. Zoals uw teksten, afbeeldingen, video en overige elementen. Maar ook producten in uw webshop en is uw website ook stabiel en veilig.

Typo3 webdesign

Eigenschappen van Typo3

Oplossingen voor overheid en non-profit, enterprises. Design en techniek hand in hand voor corporate websites en communities.

  • Gebruiksvriendelijk: Of u nu een eenvoudige tekst plaatst of een volledig opgemaakte pagina met multimedia elementen. De logische interface helpt de editor dankzij de eenvoud van de interface.
  • Multi-device: Met elk apparaat content bewerken en publiceren. Zo zit u niet meer vast aan één apparaat.
  • In-page editing: Direct aanpassen van afbeeldingen of het vooraf bekijken van video’s. Maakt het mogelijk om meteen te ervaren wat u bezoekers zullen zien.
  • Rich content: Biedt de mogelijkheid om niet alleen tekst te publiceren, maar ook video en afbeeldingen.
  • Volledig open architectuur: Kiest u voor een open structuur, waarmee content verrijkt kan worden door gebruik te maken van verschillende open standaarden.
  • Schaalbaar en uitbreidbaar: Door de handige opbouw van TYPO3 bepaalt u zelf hoe groot, of hoe klein, uw website wordt. Een kleine site is mogelijk, maar TYPO3 kan ook met gemak duizenden pagina’s aan.

Neem ook eens een kijkje op de officiële typo3 website https://typo3.org/

Betaalbaar webdesign

CMS Designs maakt betaalbare oplossingen voor dit systeem. Het is een systeem dan goed kan worden geoptimaliseerd en voorzien van een schone HTML en CSS opmaak. Dat betekend dat er geen verplichtingen zijn en alles mogelijk is.

Benieuwd naar de kosten van een website?

Voor elk budget kunnen wij een mooie oplossing bieden. Neem contact op met CMS Designs wanneer u een website wilt laten maken of vraag direct een offerte aan!

Deel dit bericht, Kies uw platform!