Joomla webdesign professioneel en betaalbaar in uw eigen huisstijl

CMS Designs beschikt over de expertise die nodig is om een Joomla CMS om te zetten in uw eigen huisstijl en te voorzien van alle gewenste wensen en technische eisen. Zo is het ook mogelijk om extensies / modules op maat te ontwikkelen. Heeft u al een website en wenst u deze uit te breiden met extra mogelijkheden of een redesign van uw huidige website? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Joomla versie

Indien u al over dit content management systeem beschikt en deze is verouderd, dan kunnen wij u helpen bij het upgraden naar de nieuwste versie. Momenteel is dit versie 3.9.x De upgrade biedt niet alleen nieuwe functionaliteiten maar geeft ook meer zekerheid op het gebied van beveiliging!

Bekijk ook de officiële website van Joomla https://www.joomla.org/

Joomla extensies en modules

Wanneer u kiest voor een website die draait op dit platform dan heeft u heel veel keuzes in het uitbreiden van extensies en modules. Enkele voorbeelden zijn Googlemaps, Google analytics, Twitter, Facebook enzovoort. Bent u zoek naar een bepaalde functionaliteit, dan kunnen wij u helpen dit te verzorgen. Uiteraard kunnen wij ook extensies en modules op maat maken. Daarbij als u kiest voor een Joomla website webdesign van CMS Designs zitten de meeste extensies al inbegrepen. Zo kunt u met dit platform weer een hele tijd vooruit.

Joomla webdesign

Joomla Webdesign, belangrijkste voordelen voor u op een rij

  • Geheel gratis (Open Source) content management systeem. U betaalt geen dure licentierechten.
  • Stabiel, betrouwbaar en krachtig content management systeem.
  • Gebruikersbeheer: er kunnen meerdere redacteuren actief zijn op 1 website. U kunt de verschillende gebruikers individuele rechten verlenen.
  • U kunt zelf eenvoudig het onderhoud van de website doen. Als u met teksteditor kunt werken, kunt u ook eenvoudig artikelen en afbeeldingen toevoegen en aanpassen in Joomla. Zelfs menu-items en categorieën kunt u voortaan zelf aanpassen.
  • Heeft een grote community van ontwikkelaars. Dit zorgt voor u als opdrachtgever voor een ruime keuze in experts en biedt u dus onafhankelijkheid en zelfstandigheid.
  • Zeer grote hoeveelheid aan extensies beschikbaar. Momenteel telt de officiële Joomla Extensie Directory meer dan 8.000 Joomla extensies. Deze zorgen voor extra functionaliteiten zoals een nieuwsbrief, een webshop, foto slideshow, gastenboek, video en/of muziek, extra talen, agenda, etc. Joomla is dus zeer flexibel en groeit mee met uw wensen en behoeften.

Benieuwd naar de kosten van een website?

Voor elk budget kunnen wij een mooie oplossing bieden. Neem contact op met CMS Designs wanneer u een website wilt laten maken of vraag direct een offerte aan!

Deel dit bericht, Kies uw platform!