WooCommerce webdesign professioneel en betaalbaar in uw eigen huisstijl

Een webshop in WordPress WooCommerce is geschikt voor starters. Door middel van WooCommerce kunt u eenvoudig een webshop maken die zeer makkelijk in gebruik is. Als u al gebruik maakt van WordPress dan is WooCommerce zeer geschikt voor u, omdat het draait op het systeem van WordPress.

WooCommerce specialist

CMS Designs is specialist op het gebied van WooCommerce webdesign. Onze ontwikkelaars helpen u graag verder met het ontwikkelen van een webshop in uw eigen huisstijl.

Beschikt u al over een WooCommerce webshop en wilt u deze uitbreiden met nieuwe functies? Of wilt u een nieuw WooCommerce webdesign? CMS Designs kan u hiermee helpen tegen gunstige tarieven.

WooCommerce Webdesign

Niet alleen een WooCommerce webdesign

CMS Designs zorgt er namelijk ook voor dat bepaalde functies werkend worden gemaakt, zoals:

  • IDeal implementatie voor betalingen
  • POSTNL implementatie voor het automatisch berekenen van verzendkosten
  • Zoekmachine vriendelijk inrichten van producten en categorieën
  • Sitemap voor uw klanten en voor zoekmachines

Voordelen van WooCommerce

Open source software

  • Dit betekent dat de broncode vrij is en dat u leverancier onafhankelijk bent. Het is een zeer populair systeem en dat zorgt ervoor dat er veel op wordt doorontwikkeld. Het systeem is dus klaar voor de toekomst.

Makkelijk in gebruik

  • Zeer makkelijk in gebruik. Als u enige technische kennis heeft en ervaring heeft met WordPress, dan kunt u zelf eenvoudig uw webshop beheren en aanpassen.

Zoekmachine vriendelijk

  • Het systeem is zeer zoekmachine vriendelijk gebouwd. Uw producten en diensten worden goed gevonden in Google.

Snel te installeren en eenvoudige installatie

  • De installatie is zeer eenvoudig. U kunt ook gebruik maken van onze hosting met gratis WordPress installatie. Als u technisch bent onderlegd kunt u zelf gemakkelijk de webshop realiseren. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u uit handen nemen.

Zie ook de officiële website https://woocommerce.com/

100% Webdesign tevredenheidsgarantie

CMS Designs werkt op basis van een tevredenheidsgarantie. Pas als u tevreden bent over de website sturen wij de rekening. Zo bent u verzekerd dat uw wensen 100% worden voltooid en uw website compleet werkend online staat. Wij zijn er dan zeker van dat u tevreden bent.

Benieuwd naar de kosten van een webshop?

Voor elk budget kunnen wij een mooie oplossing bieden. Neem contact op met CMS Designs wanneer u een webshop wilt laten maken of vraag direct een offerte aan!

Deel dit bericht, Kies uw platform!