Magento webdesign professioneel en betaalbaar in uw eigen huisstijl

Voor CMS Designs is het ontwerpen en ontwikkelen van een goede Magento webshop teamwork. Een perfect samenspel tussen CMS Designs en u. Wat wilt u bereiken met uw webshop? En wat spreekt uw doelgroep aan? Onze webdesigner combineert het antwoord op deze twee vragen met de uitstraling van uw bedrijf. Pas als het ontwerp iedereen aanspreekt, is de eerste fase van onze samenwerking geslaagd.

Magento Webdesign door CMS Designs

CMS Designs heeft al een aantal Magento webdesign werkzaamheden uitgevoerd en ook technisch in orde gemaakt. Zo is alles mogelijk om een professionele en toch nog betaalbaar Magento webshop te realiseren. Extensies zoals POSTNL, GLS, IDeal, geconfigureerde producten en nog veel meer is mogelijk. Daarnaast maken wij ook zoekmachine vriendelijke sitemaps aan, tenslotte moeten producten ook vindbaar zijn.

Professioneel Magento webdesign

CMS Designs heeft gekozen voor Magento Commerce vanwege het grote aantal basis functionaliteiten, gecombineerd met de uitbreidingsmogelijkheden. Hierdoor kan CMS Designs zowel een beginnende winkelier als professionele e-commerce bedrijven goed bedienen in de technische functionaliteiten en professionele webdesign van Magento.

Zie ook de website voor meer informatie https://magento.com/

Magento Webdesign

Magento hosting voor uw webshop

Heeft u al een webshop? Maar is deze traag? CMS Designs beschikt over snelle servers die speciaal ingericht zijn. Kiest u voor een webshop door CMS Designs? Dan wordt u website al automatisch op deze servers geplaatst, daarnaast behoren automatische back-ups als standaard en kan dit dagelijks, wekelijks of maandelijks.

Meerdere verzend- & betaalmethoden

Elke webshop kent zijn specifieke eisen. CMS Designs kan verschillende verzendmethoden realiseren, eventueel gekoppeld aan bijvoorbeeld Parcelware van TNT Post. Ook vele betaalmethoden, zoals IDeal, MR Cash, PayPal en directe Creditcard betalingen behoren tot de mogelijkheden.

Gebruiksvriendelijk voor u en uw bezoekers

Magento webshops bieden een zeer volwassen en gebruiksvriendelijk beheerssysteem. Zo is het beheren van uw categorieën, producten en bestellingen eenvoudig en overzichtelijk. Voor uw bezoekers biedt de webshop gebruiksvriendelijke zoekopties en een heldere product weergave. Vooral met Magento versie 2.3.4 of hoger is het beheer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Geoptimaliseerd voor Google

De start van een bestelling is voor veel webshop bezoekers een zoekopdracht in Google. Magento zorgt ervoor dat uw producten maximaal geïndexeerd worden door Google, wat resulteert in hoge posities in de zoekresultaten. Wist u dat versie 2.3.x automatisch de producten voorziet van SEO eigenschappen? Dit was in versie 1.9.x nog niet mogelijk, maar in versie 2 worden automatisch de velden met betrekking tot titel, omschrijving automatisch aangevuld.

CMS Designs beschikt over de juiste certificaten

Magento Solution Specialist

Magento Frontend Developer

Magento Developer

100% Webdesign tevredenheidsgarantie

CMS Designs werkt op basis van een tevredenheidsgarantie. Pas als u tevreden bent over de webshop sturen wij de rekening. Zo bent u verzekerd dat uw wensen 100% worden voltooid en uw webshop compleet werkend online staat. Wij zijn er dan zeker van dat u tevreden bent.

Benieuwd naar de kosten van een webshop?

Voor elk budget kunnen wij een mooie oplossing bieden. Neem contact op met CMS Designs wanneer u een Magento webshop wilt laten maken of vraag direct een offerte aan!

Deel dit bericht, Kies uw platform!