Webshops webdesign professioneel en betaalbaar

Webshops moeten naast functioneel ook móói zijn. Aansprekende foto’s, een heldere indeling en een sfeer die perfect aansluit bij uw bedrijf. CMS Designs gebruikt de meest gangbare webshop software als Magento, Prestashop, Joomla VirtueMart, en WordPress WooCommerce. Deze webshop software wordt uiteraard op maat gemaakt en voorzien van uw eigen huisstijl, functionaliteiten en wensen. Iedere webshop webdesign is uniek, er worden geen standaard templates gebruikt.

Tactiek webshops

Voor CMS Designs is het ontwerpen van een goede webshops teamwork. Een perfect samenspel tussen CMS Designs en u. Wat wilt u bereiken met uw webshop? En wat spreekt uw doelgroep aan? Onze webdesigner combineert het antwoord op deze twee vragen met de uitstraling van uw bedrijf. Pas als het ontwerp iedereen aanspreekt, is de eerste fase van onze samenwerking geslaagd.

Webshops call-to-action

Als uw webshop logisch is ingedeeld, voelt uw bezoeker zich begrepen. De navigatie en de opbouw van de webshops moeten dus aansluiten bij het verwachtingspatroon van uw klant. Ook is het van belang dat uw webshop bijdraagt aan uw business. Om die reden zetten we de bezoeker regelmatig aan tot actie. Bijvoorbeeld door het zoeken van contact of het aanvragen van een offerte.

Responsive webshop

Webshops worden al lang niet meer alleen via een ‘gewone’ computer bekeken. Steeds vaker gebruiken mensen een tablet of een smartphone. Met responsive webdesign zorgen onze ontwerpers ervoor dat de webshop zich automatisch aanpast aan het apparaat waarmee de bezoeker deze bekijkt. Op deze manier wordt uw webshop altijd optimaal weergegeven.

Uw webshop zelf beheren

CMS Designs maakt gebruik van diverse content management systemen (Magento, Prestashop, VirtueMart en WooCommerce), en houdt bij iedere opdracht rekening met de wensen en behoefte van de webshop. Een content management systeem maakt het beheren van uw webshop zeer gebruiksvriendelijk. Het is hierdoor mogelijk om zelf eenvoudig producten of categorieën aan te passen en afbeeldingen toe te voegen. Uiteraard kunt u het beheer ook door CMS Designs laten doen.

Webshop webdesign

100% Webdesign tevredenheidsgarantie

CMS Designs werkt op basis van een tevredenheidsgarantie. Pas als u tevreden bent over de webshop sturen wij de rekening. Zo bent u verzekerd dat uw wensen 100% worden voltooid en uw webshop compleet werkend online staat. Wij zijn er dan zeker van dat u tevreden bent.

Benieuwd naar de kosten van een nieuwe webshop?

Voor elk budget kunnen wij een mooie oplossing bieden. Neem contact op met CMS Designs wanneer u een nieuwe webshop wilt laten maken of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Deel dit bericht, Kies uw platform!