PrestaShop Web Design

///PrestaShop Web Design
PrestaShop Web Design 2018-06-06T17:23:16+00:00

PrestaShop web design professioneel en betaalbaar in uw eigen huisstijl

Steeds meer beginnende en grote webwinkels kiezen voor een Prestashop webwinkel. Met de kennis van CMS Designs zorgen wij voor een professionele uitstraling en leveren wij een mooie Prestashop Web Design in uw eigen huisstijl.

Prestashop Web Design en meer

Wij beschikken over de expertise op het gebied van Prestashop en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u helpen met meer dan alleen een Prestashop Webwinkel Web Design. CMS Designs kan u helpen met:

 • Prestashop Webwinkel Web Design op maat
 • Prestashop multi webwinkel opzetten
 • Module installatie voor uw Prestashop
 • Betaal integratie zoals IDeal van verschillende payment providers
 • Prestashop migratie
 • Zoek resultaten van uw Prestashop verbeteren
 • Prestashop maatwerk en configuratie

PrestaShop Web Design

Voordelen van Presta Shop

 • Flexibiliteit. Dankzij de Prestashop administrator tool, is het gemakkelijk om in de webwinkel functionaliteiten toe te voegen of te verwijderen. Is mede afhankelijk wat u als klant wilt.
 • Schone programmeercode. Dit is voornamelijk voor ons bedoelt de programmeurs. De framework en technische infrastructuur is duidelijk en goed geprogrammeerd.
 • Interface. De interface en menu structuur is slim opgezet door middel van hoofd tabs met daaronder de submenu. Bovendien is het invoeren kinderspel want het gehele proces van invoeren van producten is duidelijk weergegeven.
 • Klanten marketing. U kunt uw klanten op verschillende manieren benaderen, denk aan nieuwsbrieven, kortingen, vouchers.
 • iDEAL modules zijn eenvoudig te implementeren.

Neem eens een kijkje op https://www.prestashop.com/nl

Betaalbaar Prestashop Web Design

Prestashop is gebruiksvriendelijke software en ook nog eens enorm betaalbaar! Prestashop is een zogenaamd Open Source software. Dit betekend dat de software gratis te verkrijgen is op het internet en u als klant hier kosteloos gebruik van kan maken. Er zijn standaard templates beschikbaar welke geheel naar wens aangepast kunnen worden, wat u de kosten voor het ontwerpen van een template bespaart maar toch van uw eigen huisstijl is voorzien. De ideale oplossing voor als u met weinig budget een webwinkel wilt starten

100% Web Design Tevredenheidsgarantie

CMS Designs werkt op basis van een tevredenheidsgarantie. Pas als u tevreden bent over de website sturen wij de rekening. Zo bent u verzekerd dat uw wensen 100% worden voltooid en uw website compleet werkend online staat. Wij zijn er dan zeker van dat u tevreden bent.

Benieuwd naar de kosten van een Prestashop web design?

Voor elk budget kunnen wij met Prestashop een mooie oplossing bieden. Neem contact op met CMS Designs wanneer u een Prestashop webwinkel wilt laten maken of vraag direct een offerte aan!

CMS Designs Facebook
CMS Designs Facebook
CMS Designs Google+
https://www.cmsdesigns.nl/web-design-websites-en-webwinkels/webwinkel-web-design/prestashop-web-design
CMS Designs Twitter
CMS Designs LinkedIn