Magento Web Design

Magento Web Design 2018-06-06T17:17:30+00:00

Magento web design professioneel en betaalbaar in uw eigen huisstijl

Voor CMS Designs is het ontwerpen en ontwikkelen van een goede Magento web design teamwork. Een perfect samenspel tussen CMS Designs en u. Wat wilt u bereiken met uw Magento webwinkel? En wat spreekt uw doelgroep aan? Onze webdesigner combineert het antwoord op deze twee vragen met de uitstraling van uw bedrijf. Pas als het ontwerp iedereen aanspreekt, is de eerste fase van onze samenwerking geslaagd.

Magento Web Design door CMS Designs

CMS Designs heeft al een aantal Magento web design werkzaamheden uitgevoerd en ook technisch in orde gemaakt. Zo is alles mogelijk om een professionele en toch nog betaalbaar Magento Web Design te realiseren. Extensies zoals POSTNL, GLS, IDeal, geconfigureerde producten en nog veel meer mogelijk. Daarnaast maken wij ook zoekmachine vriendelijke sitemaps aan, tenslotte moeten producten ook vindbaar zijn.

Professioneel Magento Web Design

CMS Designs heeft gekozen voor Magento Commerce vanwege het grote aantal basis functionaliteiten, gecombineerd met de uitbreidingsmogelijkheden. Hierdoor kan CMS Designs zowel een beginnende winkelier als professionele e-commerce bedrijven goed bedienen in de technische functionaliteiten en professionele web design van Magento.

Zie ook de Magento website voor meer informatie https://magento.com/

Magento Web Design

Hosting voor uw Magento Webwinkel

Heeft u al een Magento webwinkel? Maar is deze traag? CMS Designs beschikt over snelle servers die speciaal voor Magento ingericht zijn. Kiest u voor een Magento Webwinkel Web Design door CMS Designs? Dan wordt u website al automatisch op deze servers geplaatst, daarnaast behoren automatische back-ups als standaard en kan dit dagelijks, wekelijks of maandelijks.

Meerdere verzend- & betaalmethoden

Elke webwinkel kent zijn specifieke eisen. CMS Designs kan verschillende verzendmethoden realiseren, eventueel gekoppeld aan bijvoorbeeld Parcelware van TNT Post. Ook vele betaalmethoden, zoals IDeal, MR Cash, PayPal en directe Creditcard betalingen behoren tot de mogelijkheden.

Gebruiksvriendelijk voor u en uw bezoekers

Magento webwinkels biedt een zeer volwassen en gebruiksvriendelijk beheerssysteem. Zo is het beheren van uw categorieën, producten en bestellingen eenvoudig en overzichtelijk. Voor uw bezoekers biedt de webwinkel gebruiksvriendelijke zoekopties en een heldere product weergave.

Geoptimaliseerd voor Google

De start van een bestelling is voor veel webwinkel bezoekers een zoekopdracht in Google. Magento zorgt ervoor dat uw producten maximaal geïndexeerd worden door Google, wat resulteert in hoge posities in de zoekresultaten.

CMS Designs beschikt over de juiste certificaten

  • Magento Solution Specialist
  • Magento Front-end Developer
  • Magento Developer

Magento Solution Specialist

Magento Frontend Developer

Magento Developer

100% Web Design Tevredenheidsgarantie

CMS Designs werkt op basis van een tevredenheidsgarantie. Pas als u tevreden bent over de website sturen wij de rekening. Zo bent u verzekerd dat uw wensen 100% worden voltooid en uw website compleet werkend online staat. Wij zijn er dan zeker van dat u tevreden bent.

Benieuwd naar de kosten van een Magento web design?

Voor elk budget kunnen wij met Magento een mooie oplossing bieden. Neem contact op met CMS Designs wanneer u een Magento webwinkel wilt laten maken of vraag direct een offerte aan!

CMS Designs Facebook
CMS Designs Facebook
CMS Designs Google+
https://www.cmsdesigns.nl/web-design-websites-en-webwinkels/webwinkel-web-design/magento-web-design
CMS Designs Twitter
CMS Designs LinkedIn