Webwinkel web design

//Webwinkel web design
Webwinkel web design 2018-06-06T16:07:24+00:00

Webwinkel web design professioneel en betaalbaar

Een webwinkel web design moet naast functioneel ook móói zijn. Aansprekende foto’s, een heldere indeling en een sfeer die perfect aansluit bij uw bedrijf. CMS Designs gebruikt de meest gangbare webwinkel software als Magento, Prestashop, Joomla VirtueMart, en WordPress WooCommerce. Deze Webwinkel software wordt uiteraard op maat gemaakt en voorzien van uw eigen huis stijl, functionaliteiten en wensen. Iedere webwinkel web design is uniek, er worden geen standaard templates gebruikt.

Onze tactiek

Voor CMS Designs is het ontwerpen van een goede webwinkel teamwork. Een perfect samenspel tussen CMS Designs en u. Wat wilt u bereiken met uw webwinkel? En wat spreekt uw doelgroep aan? Onze webdesigner combineert het antwoord op deze twee vragen met de uitstraling van uw bedrijf. Pas als het ontwerp iedereen aanspreekt, is de eerste fase van onze samenwerking geslaagd.

Call-to-action

Als uw webwinkel logisch is ingedeeld, voelt uw bezoeker zich begrepen. De navigatie en de opbouw van uw webwinkel moeten dus aansluiten bij het verwachtingspatroon van uw klant. Ook is het van belang dat uw webwinkel bijdraagt aan uw business. Om die reden zetten we de bezoeker regelmatig aan tot actie. Bijvoorbeeld door het zoeken van contact of het aanvragen van een offerte.

Responsive webwinkel

Websites worden al lang niet meer alleen via een ‘gewone’ computer bekeken. Steeds vaker gebruiken mensen een tablet of een smartphone. Met responsive web design zorgen onze ontwerpers ervoor dat de webwinkel zich automatisch aanpast aan het apparaat waarmee de bezoeker deze bekijkt. Op deze manier wordt uw website altijd optimaal weergegeven.

Uw webwinkel zelf beheren

CMS Designs maakt gebruik van diverse content management systemen (Magento, Prestashop, VirtueMart en WooCommerce), en houdt bij iedere opdracht rekening met de wensen en behoefte van de webwinkel. Een content management systeem maakt het beheren van uw webwinkel zeer gebruiksvriendelijk. Het is hierdoor mogelijk om zelf eenvoudig producten of categorieën aan te passen en afbeeldingen toe te voegen. Uiteraard kunt u het beheer ook door CMS Designs laten doen.

Responsive webwinkel web design

100% Web Design Tevredenheidsgarantie

CMS Designs werkt op basis van een tevredenheidsgarantie. Pas als u tevreden bent over de website sturen wij de rekening. Zo bent u verzekerd dat uw wensen 100% worden voltooid en uw website compleet werkend online staat. Wij zijn er dan zeker van dat u tevreden bent.

Benieuwd naar de kosten van een nieuwe webwinkel?

Voor elk budget kunnen wij een mooie oplossing bieden. Neem contact op met CMS Designs wanneer u een nieuwe webwinkel wilt laten maken of vraag vrijblijvend een offerte aan.

CMS Designs Facebook
CMS Designs Facebook
CMS Designs Google+
https://www.cmsdesigns.nl/web-design-websites-en-webwinkels/webwinkel-web-design
CMS Designs Twitter
CMS Designs LinkedIn