Typo3 Web Design

Typo3 Web Design 2018-06-06T16:56:20+00:00

Typo3 web design professioneel en betaalbaar in uw eigen huisstijl

Bij Typo3 wordt content en techniek los van elkaar behandeld. Wat betreft Typo3 Web Design is alles mogelijk. We kunnen uw Typo3 Website aanpassen maar ook een nieuwe Typo3 Web Design in uw eigen huisstijl realiseren.

Nieuw Typo3 Web Design

Uw Typo3 Website moet niet alleen mooi zijn, maar ook zorgen dat dit resultaat oplevert. Daarnaast is het van belang dat de Typo3 Web Design voor de toekomst gericht is. Zo worden alle websites en webwinkels gemaakt door CMS Designs automatisch geschikt gemaakt voor alle apparaten (responsive design).

Waarom Typo3 Web Design?

Dat is kiezen voor een website waarmee u zelf makkelijk de inhoud van uw website kan bewerken. Zoals uw teksten, afbeeldingen, video en overige elementen. Maar ook producten in uw webwinkel en is uw Typo3 Website ook stabiel en veilig.

Typo3 Web Design

Eigenschappen van Typo3

Oplossingen voor overheid en non-profit, enterprises. Design en techniek hand in hand voor corporate websites en communities.

  • Gebruiksvriendelijk: Of u nu een eenvoudige tekst plaatst of een volledig opgemaakte pagina met multimedia elementen. De logische interface helpt de editor dankzij de eenvoud van de interface.
  • Multi-device: Met TYPO3 kan u vanaf elk apparaat content bewerken en publiceren. Zo zit u niet meer vast aan één apparaat.
  • In-page editing: Direct aanpassen van afbeeldingen of het vooraf bekijken van video’s. TYPO3 maakt het mogelijk om meteen te ervaren wat u bezoekers zullen zien.
  • Rich content: TYPO3 biedt de mogelijkheid om niet alleen tekst te publiceren, maar ook video en afbeeldingen.
  • Volledig open architectuur: Met TYPO3 kiest u voor een open structuur, waarmee content verrijkt kan worden door gebruik te maken van verschillende open standaarden.
  • Schaalbaar en uitbreidbaar: Door de handige opbouw van TYPO3 bepaalt u zelf hoe groot, of hoe klein, uw website wordt. Een kleine site is mogelijk, maar TYPO3 kan ook met gemak duizenden pagina’s aan.

Neem ook eens een kijkje op de officiële typo3 website https://typo3.org/

Betaalbaar Typo3 Web Design

CMS Designs maakt betaalbare oplossingen voor een Typo3 Website. Het is een systeem dan goed kan worden geoptimaliseerd en voorzien van een schone HTML en CSS opmaak. Dat betekend dat er geen verplichtingen zijn en alles mogelijk is.

Benieuwd naar de kosten van een Typo3 web design?

Voor elk budget kunnen wij met Typo3 een mooie oplossing bieden. Neem contact op met CMS Designs wanneer u een Typo3 website wilt laten maken of vraag direct een offerte aan!

CMS Designs Facebook
CMS Designs Facebook
CMS Designs Google+
https://www.cmsdesigns.nl/web-design-websites-en-webwinkels/website-web-design/typo3-web-design
CMS Designs Twitter
CMS Designs LinkedIn