Joomla Web Design

Joomla Web Design 2018-06-06T16:51:13+00:00

Joomla web design professioneel en betaalbaar in uw eigen huisstijl

CMS Designs beschikt over de expertise die nodig is om een Joomla CMS om te zetten in uw eigen huisstijl en te voorzien van alle gewenste wensen en technische eisen. Zo is het ook mogelijk om extensies / modules op maat te ontwikkelen. Heeft u al een Joomla website en wenst u deze uit te breiden met extra mogelijkheden of een redesign van uw Joomla web design? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Joomla versie

Indien u al over een Joomla website beschikt en deze is verouderd, dan kunnen wij u helpen bij het upgraden naar de nieuwste versie. Momenteel is dit versie 3.8 De upgrade biedt niet alleen nieuwe functionaliteiten maar geeft ook meer zekerheid op het gebied van beveiliging!

Bekijk ook de officiële website van Joomla https://www.joomla.org/

Joomla extensies en modules

Wanneer u kiest voor een website die draait op het Joomla platform dan heeft u heel veel keuzes in het uitbreiden van extensies en modules. Enkele voorbeelden zijn Googlemaps, Google analytics, Twitter, Facebook enzovoort. Bent u zoek naar een bepaalde functionaliteit, dan kunnen wij u helpen dit te verzorgen. Uiteraard kunnen wij ook extensies en modules op maat maken. Daarbij als u kiest voor een Joomla Website Web Design van CMS Designs zitten de meeste extensies al inbegrepen. Zo kunt u met een Joomla Web Design van CMS Designs weer een hele tijd vooruit.

Joomla Web Design

Joomla Web Design, belangrijkste voordelen voor u op een rij

  • Joomla is een geheel gratis (Open Source) content management systeem. U betaalt geen dure licentierechten.
  • Joomla is een stabiel, betrouwbaar en krachtig content management systeem.
  • Gebruikersbeheer: er kunnen meerdere redacteuren actief zijn op 1 Joomla website. U kunt de verschillende gebruikers individuele rechten verlenen.
  • U kunt zelf eenvoudig het onderhoud van de website doen. Als u met teksteditor kunt werken, kunt u ook eenvoudig artikelen en afbeeldingen toevoegen en aanpassen in Joomla. Zelfs menu-items en categorieën kunt u voortaan zelf aanpassen.
  • Joomla heeft een grote community van ontwikkelaars. Dit zorgt voor u als opdrachtgever voor een ruime keuze in experts en biedt u dus onafhankelijkheid en zelfstandigheid.
  • Voor Joomla is tevens een zeer grote hoeveelheid aan extensies beschikbaar. Momenteel telt de officiële Joomla Extensie Directory meer dan 8.000 Joomla extensies. Deze zorgen voor extra functionaliteiten zoals een nieuwsbrief, een webshop, foto slideshow, gastenboek, video en/of muziek, extra talen, agenda, etc. Joomla is dus zeer flexibel en groeit mee met uw wensen en behoeften.

Benieuwd naar de kosten van een Joomla web design?

Voor elk budget kunnen wij met Joomla een mooie oplossing bieden. Neem contact op met CMS Designs wanneer u een Joomla website wilt laten maken of vraag direct een offerte aan!

CMS Designs Facebook
CMS Designs Facebook
CMS Designs Google+
https://www.cmsdesigns.nl/web-design-websites-en-webwinkels/website-web-design/joomla-web-design
CMS Designs Twitter
CMS Designs LinkedIn