Google Adwords

Online adverteren met Adwords biedt u de mogelijkheid om zeer gericht te adverteren. Of het nu gaat om uw producten onder de aandacht te brengen of uw diensten onder een specifieke doelgroep, CMS Designs vertelt u graag meer over Google Adwords.

Snel resultaat met Google AdWords

Google AdWords stelt u in staat snel resultaat te behalen met uw advertenties. Daarbij betaalt u alleen per keer dat er op uw advertentie geklikt is. Zo houdt u dus te allen tijde de controle over uw advertentiebudget.

Doelgericht bereik

Kiest u voor SEA (Search Engine Advertising) dan heeft u de mogelijkheid héél gericht te adverteren. Zo kunt u ervoor kiezen om alleen in uw stad of op een bepaalde dag te adverteren. Of – mochten uw klanten voornamelijk ’s avonds shoppen – alleen in de avonduren te adverteren. CMS Designs kan u verschillende voorbeelden van doelgerichte advertentiecampagnes laten zien.

Betaalbaar adverteren met Google Adwords

Wanneer u gebruik maak van Adwords betaald u een x bedrag per klik. Dit kan op basis van verschillende factoren hoog oplopen en het doel om meer omzet te genereren te laten mislukken. Zo is het belangrijk om tijdens de campagne een goede zoekterm analyse uit te voeren voordat er campagnes worden opgericht. Op basis van de analyses die CMS Designs uitvoert is het dan mogelijk de campagnes daarop te laten aansluiten. Hierdoor betaald u minder per klik en haalt u daadwerkelijk een betere omzet.

Meer Controle

CMS Designs helpt u bij het opstellen van uw campagne en bijbehorende advertenties. Vervolgens optimaliseren wij de gebruikte zoekwoorden en uw budget, zodat u het beste resultaat bereikt voor de beste prijs. CMS Designs heeft veel ervaring met SEA (Search Engine Advertising) en kan u hierbij waardevol adviseren.

Google Adwords Marketing

Benieuwd naar de kosten van Google Adwords?

Voor elk budget kunnen wij een mooie oplossing bieden. Neem contact op met CMS Designs om uw Google Adwords strategie te bespreken.

Deel dit bericht, Kies uw platform!