Top

Werkwijze CMS Designs

CMSDESIGNS / Werkwijze CMS Designs

U wilt een nieuwe website, webwinkel of vernieuwing van uw huidige website of webwinkel?

Met de werkwijze van CMS Designs zullen we samen met u gaan bepalen waar de website of webwinkel aan moet voldoen. Als u een nieuwe website wilt laten ontwikkelen, gaan we door middel van een aantal stappen een plan op zetten.

WerkwijzeOnze Werkwijze bestaat uit 6 stappen:

  • Vast aanspreekpunt
  • Onderzoek
  • Web design
  • Uw website of webwinkel online
  • 100% tevredenheid garantie op web design
  • Betaling en overdracht

Heeft u vragen over de werkwijze van CMS Designs? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vast aanspreekpunt

Vast aanspreekpunt

Vanaf het begin heeft u nauw contact met uw vaste projectmanager. Tijdens het onderzoek bespreken we uw wensen rond de inhoud en vormgeving. Wij vertalen deze dan in concrete doelstellingen. Tot slot maken we een plan, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Onderzoek

Onderzoek

Deze fase bestaat uit de onderdelen die in uw website of webwinkel moeten komen. Daarnaast bespreken we de extra mogelijkheden die u zou willen zien op de website of webwinkel. Denk aan de keuze van een Googlemaps implementatie, maar ook Social Media en nog veel meer.

Web Design

Web Design

Wij gaan een begin maken met het grafisch ontwerp. Dit is gemaakt op basis van de kleuren die u wilt, en terugkomen in bijvoorbeeld uw huis stijl. Wanneer het ontwerp klaar is, wordt deze eerste versie direct gekoppeld aan de geregistreerde domeinnaam of op onze test servers. Vanaf dit moment kunnen alle ontwikkelingen gevolgd worden. Dit maakt het mogelijk om eventuele opmerkingen aan ons door te geven.

Uw website of webwinkel online

Uw website of webwinkel online

Wanneer de nieuwe website of webwinkel klaar is en voldoet aan uw wensen en eisen, zal deze online worden geplaatst. Een reeds bestaande domeinnaam kan altijd worden overgedragen van uw huidige hosting provider naar onze server. Indien u de hosting elders wilt onderbrengen is dit ook geen probleem en plaatsen wij de nieuwe website of webwinkel in uw eigen hosting omgeving.

100% Tevredenheid Garantie Web Design

100% Tevredenheid Garantie Web Design

CMS Designs werkt op basis van 100% tevredenheid garantie. Alleen als u tevreden bent met de website, zullen wij de rekening sturen. Zo bent u verzekerd dat uw wensen en eisen 100% worden uitgevoerd en uw website of webwinkel compleet werkend online zal staan. We zijn er zeker van dat u tevreden zult zijn.

Betaling en overdracht

Betaling en overdracht

Wanneer de website of webwinkel volledig naar tevredenheid afgerond is, zullen we overgaan tot het sturen van de rekening. Als de betaling door ons is ontvangen, krijgt u een werkinstructie van de manier waarop u de inhoud van de website of webwinkel kan wijzigen en dus zelfstandig uw website kunt onderhouden.

Benieuwd naar de kosten van een nieuwe website of webwinkel?

Voor elk budget kunnen wij een mooie oplossing bieden. Neem contact op met CMS Designs wanneer u een nieuwe website wilt laten maken.

VRIJBLIJVEND OFFERTE!