Top

Zoekmachine Optimalisatie

CMSDESIGNS / Internet Marketing en SEO Optimalisatie / Zoekmachine Optimalisatie

Scoor met Google zoekmachine optimalisatie

zoekmachine optimalisatieGoed gevonden worden via Google is een must. Met de mogelijkheden die CMS Designs biedt op het vlak van zoekmachine optimalisatie gaat het (bijna) vanzelf.

Zoekmachines spelen een belangrijke rol in het genereren van verkeer naar websites. Door de omvang van het internet stellen ze gebruikers in staat om snel en efficiënt informatie te vinden.

Vanwege het belang van zoekmachines is het belangrijk om goed vindbaar te zijn. Als uw website hoger scoort in de resultaten dan uw directe concurrent, kan dit direct extra klanten opleveren.

Maar wat kunt u concreet doen om bij de eerste tien (of zelfs bovenaan) terecht te komen op de voor uw organisatie belangrijke keywords? CMS Designs helpt u bij het verbeteren van zichtbaarheid op het internet.

Scoor met Google

Wat kunnen wij met zoekmachine optimalisatie betekenen

Om topposities te verkrijgen moet een website op de juiste manier zijn ingedeeld, snel zijn en waardevolle content bevatten. Wij starten dus altijd met een goede analyse van de huidige situatie, om te kijken op welke punten we de website kunnen verbeteren.

Ook maken we een zoekwoorden-analyse om te bepalen welke keywords relevant zijn om mee bovenaan in Google te komen. Deze verwerken we vervolgens in belangrijke html-elementen van uw site en in de content.

Voor klanten uit uiteenlopende branches hebben wij SEO optimalisatie uitgevoerd, we kunnen dus vast ook met uw onderwerp overweg!

Google’s zoekresultaten

Een prominente positie binnen Google’s zoekresultaten

Uit onderzoek blijkt dat op Google’s organische zoek resultaten 6 keer vaker wordt geklikt dan op advertenties binnen hetzelfde Google zoekmachine. En een vertoning in de lijst van organische zoek resultaten is ook nog eens gratis. Het behalen van een hoge positie binnen de natuurlijke zoek resultaten is het werk gebied van zoekmachine-optimalisatie (Search Engine Optimization of SEO). Wij zorgen er voor dat zoekmachines uw site vinden en helpen ze om de informatie op uw site te begrijpen. Bij het optimaliseren van uw site conformeren wij ons volledig aan de richtlijnen die Google en anderen hebben geformuleerd op dit gebied. Afwijking van die richtlijnen brengt het risico met zich mee dat u volledig wordt verwijderd uit de zoek resultaten.

Zoekmachine optimalisatie met langdurig resultaat

De hoogste positie in Google krijgt u niet in één keer. Zoekmachine optimalisatie is een relatief lang proces, maar wel met resultaten die lang en zonder al te veel kosten vastgehouden kunnen worden.

10

Links

25

Sitemap

60

Content

100

Resultaat

Wilt u een hogere ranking in Google met Zoekmachine Optimalisatie?

Vraag dan nu direct een offerte aan voor het Zoekmachine Optimalisatie Programma van CMS Designs of neem direct contact op.

OFFERTE AANVRAGEN