Top

Social Media Marketing

Social Media Marketing is niet meer weg te denken uit de dagelijkse praktijk. Steeds vaker zijn platforms als Facebook, Twitter, Linked-In en Google+ de toegangspoort naar uw website of webwinkel. Zo kunt u informatie over uw bedrijf promoten maar ook producten van uw webwinkel.

Wat past bij uw bedrijf?

Social Media MarketingCMS Designs volgt de ontwikkelingen op social mediagebied op de voet en haalt eruit wat interessant voor u kan zijn.

U zult van ons dus niet horen dat u de social media platforms móet gebruiken. Sterker nog, Social Media ia alleen aanbevolen bij de juiste inzet en voldoende continuïteit.

Bij CMS Designs richten we ons op de grote vier:

Social Media
Facebook
Twitter-marketing
Twitter
Google+-marketing
Google +
Linked-in-marketing
Linked-in

Social Media Marketing Facebook

Is een Facebook-pagina iets voor u? Dan ontwikkelt en ontwerpt CMS Designs uw bedrijfspagina op Facebook en zorgt voor de integratie in uw website. We plaatsen social share buttons of het integreren van de Facebook-commentbox.

Social Media Marketing Twitter

Ook in het geval van Twitter kunnen we uw bedrijfspagina aanpassen. Daarnaast integreren we Twitterbuttons in uw website. Enerzijds om bezoekers informatie te laten delen, anderzijds om relevante tweets te betrekken bij uw content.

Social Media Marketing Google Plus

Het platform van Google is sterk in opkomst en bij CMS Designs verwachten we een ware revolutie. Onder andere doordat Google de resultaten van Google+ hoger zal gaan waarderen in hun zoekmachine. Hier liggen dus kansen voor u als ondernemer. Bij CMS Designs adviseren we u er graag over.

Social Media Marketing LinkedIn

Linked-In is een platform dat onder andere kan bijdragen aan het vinden van nieuw personeel. CMS Designs zorgt ervoor dat bezoekers gestimuleerd worden uw bedrijfsprofiel te volgen. Een feature is het tonen van de Linked-In-profielen van uw medewerkers. Zo wordt deze pagina direct van meer inhoud voorzien.

Is social media marketing iets voor u?

Laat u adviseren door CMS Designs. Laat u terugbellen of vraag vandaag nog een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN