Zoekmachine Website Analyse

//Zoekmachine Website Analyse
Zoekmachine Website Analyse 2018-06-06T14:04:51+00:00

Website analyse van uw website of webwinkel

Hoe komt uw website of webwinkel hoger in de zoekmachines? Met zoekmachine optimalisatie optimaliseert u uw website of webwinkel. Met een goede techniek en aansluitende SEO-teksten stijgt uw positie bij Google. Maar hoe werkt dat?

Veel bedrijven verkopen hun producten via internet of willen via hun website nieuwe klanten binnen halen. Die klanten zoeken naar producten of diensten via zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bing enzovoort. Vaak klikken bezoekers op links weergeven op pagina 1 of soms op de volgende pagina. Met zoekmachine-optimalisatie verhoogt u uw positie.

CMS Designs zal een website analyse rapport opmaken dat voorziet van de huidige score en wat CMS Designs voor u kan betekenen. Zo zullen wij grondig kijken naar concurrentie, tekst opbouw, achterliggende techniek, opmaak van titels, relevantie enzovoort. Met deze website analyse is het mogelijk om uw website of webwinkel aan te passen en uw score te verbeteren ten opzichte van uw concurrenten.

Zoekmachine Website Analyse

Wat kost een website analyse

Wat de kosten zijn van een website analyse kunnen wij pas geven, nadat wij uw website hebben bekeken. Er zijn namelijk een aantal factoren waar we rekening mee houden.

De aantal pagina’s, de afbeeldingen en de opbouw van de website of webwinkel.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op, om te kijken wat de kosten zullen zijn. Besluit u dat wij de punten van uw website mogen aanpassen? Dan worden de kosten van de website analyse in mindering gebracht.

Website analyse rapport

Wat kunt u met dit rapport? Een deel van de aandachtspunten zijn eenvoudig zelf te verbeteren. Maar zelfs als u een seo-specialist inhuurt, is het rapport handig. Want als klant bent u beter voorbereid als u weet waar u over praat. Er zijn nog steeds ‘seo-specialisten’ die het onmogelijke toezeggen of illegale praktijken toepassen.

Het is dan ook verstandig om hier op te letten omdat Google en overige zoekmachines penalty’s toepassen en het omgekeerde wordt bereikt.

Website analyse rapport

Benieuwd naar de kosten van een website analyse?

Voor elk budget kunnen wij een mooie oplossing bieden. Neem contact op met CMS Designs om uw website analyse strategie te bespreken.

CMS Designs Facebook
CMS Designs Facebook
CMS Designs Google+
https://www.cmsdesigns.nl/internet-marketing-en-seo-optimalisatie/zoekmachine-website-analyse
CMS Designs Twitter
CMS Designs LinkedIn