Domein & webhosting

Door gebruik te maken van een domein & webhosting bent u eenvoudig te bereiken via het Internet. U kunt het vergelijken met uw postcode/huisnummer combinatie. Is deze bekend bij vrienden of kennissen kunt u post van over de hele wereld verwachten.

Een domeinnaam is altijd uniek. Naast een naam wordt er ook een extensie (toplevel) aan vastgekoppeld. Deze extensies geven vaak aan uit welk land (.nl, .be,.de) de betreffende website komt, of dat het een commercieel bedrijf of organisatie is (.com, .org,.net).

Bij CMS Designs kunt u eenvoudig en snel uw gewenste domeinnaam vastleggen. De gekozen domeinnaam zullen wij vervolgens koppelen aan uw hostingpakket voor uw website of webwinkel!

Domein & Webhosting

Domein & webhosting, uw bedrijfsnaam wordt vastgelegd

Uw domeinregistratie wordt door ons definitief vastgelegd en geregistreerd bij de daartoe bevoegde instanties. Hiervoor geeft u ons de benodigde gegevens door waarna wij het verdere werk voor u uitvoeren.

Wat kost een domeinregistratie

Afhankelijk van het soort domeinregistratie betaalt u een jaarlijks of tweejaarlijks laag tarief voor deze dienst. Samen met de dienst webhosting kunt u dan een website plaatsen en e-mail adressen koppelen.

Staat uw gewenste extensie voor de domeinnaam registratie er niet bij, dan kunt u altijd contact opnemen met ons.

.NL € 8,40 .BE € 11,95
.COM € 11,95 .EU € 11,95
.NET € 11,95 .ORG € 11,95
.BIZ € 11,95 .NU € 29,95
.CW uoc.cw .ONLINE € 35,95
.SITE 29,95 .STORE € 53,95

Meer dan alleen domeinregistratie

CMS Designs is meer dan alleen een provider waar u voordelig een domein & webhosting kunt vastleggen. CMS Designs zorgt er voor dat de website van ondernemers snel, veilig en altijd online staan. Dit betekent dus kwalitatieve domein & webhosting.

Wanneer u een domeinnaam geregistreerd heeft, kunt u aan deze naam een website koppelen. Wanneer Internetgebruikers uw domeinnaam invoeren in een WEB-browser zien zij de informatie, foto’s en bestanden die bij deze site horen.

Om deze bestanden zichtbaar te maken dienen deze op een WEB-server geplaatst te worden die 24 uur zonder problemen on-line is. CMS Designs biedt u die mogelijkheid.

Op eenvoudige en goedkope wijze kunt u de gewenste informatie op de WEB-server plaatsen zodat zij toegankelijk is voor iedereen!

Of het om productinformatie gaat, familiefoto’s of bijvoorbeeld uw hobby. Niets is onmogelijk.

Eenvoudig Joomla, Magento en WordPress installeren

Softaculous is een automatische script-installer die u helpt bij het snel en makkelijk installeren van een groot aantal bekende systemen zoals blogs, forums, gastenboeken, webwinkels, content management systemen zoals Joomla, WordPress, Magento! en nog veel meer!

U heeft hierbij geen enkele technische kennis nodig want alles wordt voor u gedaan. Ingewikkelde processen zoals het aanmaken van SQL databases en het (indien nodig) instellen van bestandsrechten is aan automatisch proces wat met één enkele muis klik voor u wordt gedaan.

U hoeft alleen maar een paar simpele stappen te doorlopen om een kant en klaar systeem te installeren op uw website. Bijzonder aan dit systeem is dat het momenteel een aanbod heeft van meer dan 285 bekende scripts en maandelijks komen hier nieuwe scripts bij.

Wilt u vooraf weten welke extensie voor uw domein & webhosting het beste bij uw wensen aansluit? Neem dan contact met ons op.

Webhosting prijzen

Email

Hostingpakket
€ 11,88 / ANG 23,76

1ste jaar gratis bij webdesign

Schijfruimte 500 MB

Bandbreedte 2.5 GB

Sub-domeinen onbeperkt

Email accounts onbeperkt

FTP accounts onbeperkt

5x MySQL database

Normaal

Hostingpakket
€ 35,88 / ANG 71,76

1ste jaar gratis bij webdesign

Schijfruimte 3.5 GB

Bandbreedte 25 GB

Sub-domeinen onbeperkt

Email accounts onbeperkt

FTP accounts onbeperkt

10x MySQL database

Premium

Hostingpakket
€ 59,88 / ANG 119,76

1ste jaar gratis bij webdesign

Schijfruimte 7.5 GB

Bandbreedte 50 GB

Sub-domeinen onbeperkt

Email accounts onbeperkt

FTP accounts onbeperkt

10x MySQL database

Magento

Hostingpakket
€ 119,75 / ANG 239,50

1ste jaar gratis bij webdesign

Schijfruimte 10 GB

Bandbreedte 100 GB

Sub-domeinen onbeperkt

Email accounts onbeperkt

FTP accounts onbeperkt

10x MySQL database

Getoonde prijzen zijn excl. BTW per jaar en hebben geen opstartkosten. Onze hosting pakketten zijn voorzien van Directadmin.

Deel dit bericht, Kies uw platform!